Hier kun je inspirerende voorbeelden bekijken van projecten die gaan over integraal werken.

Op welke vraag of behoefte geeft dit praktijkvoorbeeld antwoord? Deze aanpak heeft als doel om ondersteuningsvragen van gezinnen vroegtijdig te signaleren en vervolgens laagdrempelig en zo nabij mogelijk ondersteuning te bieden. Gekenmerkt door herkenbaarheid en toegankelijkheid. 
Op welke vraag of behoefte geeft dit praktijkvoorbeeld antwoord?
Op welke vraag of behoefte geeft dit praktijkvoorbeeld antwoord?
Op welke vraag of behoefte geeft dit praktijkvoorbeeld antwoord? Het doel van deze aanpak is op een effectieve manier de juiste ondersteuning te organiseren voor kinderen, jongeren en gezinnen.
Op welke vraag of behoefte geeft dit praktijkvoorbeeld antwoord? Kinderen, jongeren en hun ouders met ondersteuningsvragen zijn het beste geholpen als zij ondersteuning krijgen die bij hun vraag en situatie past.
Op welke vraag of behoefte geeft dit praktijkvoorbeeld antwoord? Het doel van de aanpak is het versterken van de sociale basis in de wijk en de persoonlijke ontwikkeling van de inwoners.
Op welke vraag of behoefte geeft dit praktijkvoorbeeld antwoord? Deze integrale samenwerking in de wijken in gemeente Utrecht is tot stand gekomen om een zo laagdrempelig mogelijke dienstverlening tot stand te brengen.
Op welke vraag of behoefte geeft dit praktijkvoorbeeld antwoord? Dit is een voorbeeld van de aanpak van overlast gevende jongeren in de wijk, die middelen gebruiken en delinquent gedrag lieten zien.
Op welke vraag of behoefte geeft dit praktijkvoorbeeld antwoord? Verbeteren samenwerking huisarts en wijkteam. En het bieden van passende hulp aan kinderen en jongeren.